Youtube 1000 Abone Olunca Ne Oluyor?

Youtube de her video izlediğimiz de içerik üreticiler kanala abone olmamızı söyler ve izleyiciler tarafında youtube 1000 abone olunca ne oluyor? sorusu merak edilir. Youtube platformunda kanala abone olanların sayısı son dönemde sanal pazarlama alanının en dikkat çeken etmenlerinden biri haline gelmiştir.

Bu durum da hem ticaret yapmak isteyen markalar hem de kendilerinizi kitlelere tanıtmak isteyen siyasetçiler veya bireysel girişimciler Youtube platformunda içerik yükleyerek ya da yayın yaparak kendilerine abone olarak videolarını izleyerek para kazandıracak yeni kitlelere ulaşmaya çalışıyorlar.

Sanal platformlar arasında oldukça ünlü bir konuma sahip olan platform dünyanın kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen ve en büyük ikinci arama motorudur. Kullanıcıların talepleri ve ziyaretleri ile sanal ortam da yerini her geçen gün koruyan youtube platformu her geçen gün büyüklüğünü kullanıcılar arasında daha fazla hissettiriyor.

Youtube Büyüklük Verileri Nelerdir?

Kullanıcılar tarafından her dakika da üç yüz saatlik video ve içerik upload edilmesi ile global anlamda kullanıcılar tarafından en çok ziyaret edilen üçüncü internet sitesi durumundadır. Giriş yaptığınız da hemen hemen her konuda ve alanda yayın yapan bir kanal bulabileceğiniz Youtube aklımız da olan her sorumuza videolar ile cevap verebilir duruma geldi.

Youtube Para Kazanma Özelliği Nasıl Açılır?

Youtube platformunda geçtiğimiz seneler de devrim denilecek bir güncelleme geldi. Daha öncesinde video yükleyip izlenmesi para kazanmanız için yeterli olurken yeni dönemde ise bazı kriterler istenir hale gelmiştir. Kanala içerik üreten youtuberler her an bu verileri kontrol etmekte ve durumlarına göre strateji geliştirmektedir. Youtube platformunda para kazanma özelliğinin açılması için;

  • Bin aboneyi geçme
  • Dört bin saat izlenme

Durumlarını yakalamış olmalısınız. Talep edilen bu gerekliliklerin altında kalan kanallar da para kazanma özellikleri aktif hale gelmeyecektir.

Abonelerim Düşerse Ne Yapmalıyım?

Abonelerin adeta para ettiği platformlardan biri olan youtube de abone kazanmak ve kanal da tutmak oldukça zordur. Kazanılan abonelerin taleplerine göre içerik üretilmeli ve içeriklerin binlerce kişi tarafından izlenmesi gerekmektedir. Eğer aboneleriniz de düşmeler yaşanıyorsa bu durumda izleyenlerin merak ettikleri içeriklerin üretilmediğini anlayabiliriz. Böylelikle çekim yaptığınız konuların daha farklı alanlardan oluşması, merak edilen konular da içerik yayınlanması ve içeriklerin kaliteli görsel ve ses içermesi gerekmektedir.

Para Kazanmak için Kaç Video Yüklemeliyim?

Youtube de kanıtlanmış bazı izlenme arttıran yöntemler vardır. Bunlardan biri düzenli olarak içerik yüklenmesidir. Tek bir video ile de para kazanabilirsiniz fakat bu durumun sürekliliği olmayacaktır. Dolayısıyla hafta da bir kere içerik yüklemeniz ve içeriklerinizin birbirini tamamlayan konulardan oluşması son derece önemlidir. Düzenli içerikler ve kaliteli görseller aynı zaman da sizi takip eden abonelerinizi memnun edecek ve kanala olan etkileşimlerini de arttıracaktır. Etkileşimleriniz arttıkça yeni videolar yüklediğiniz de gelirinizde bir o kadar artacaktır.

Abone Satın Almak İşe Yarar mı?

Bin abone kazanmak küçük kanallar veya yeni başlayanlar için oldukça zor bir durumdur. Çoğu içerik üretici kanalına abone satın almayı ve izlenme yüklenmeyi tercih ederken bu durum çok sağlıklı değildir. Kanalınız da üç yüz abone varken on bin izlenme yüklenmesi youtube güvenlik algoritmalarını çalıştıracak ve enteresan bir durumun olduğunu söyleyecektir. Böylelikle kanalınız kısıtlanabilir ve hatta kapanabilir. Bu tip durumların olmaması için doğal ve organik abone getirmek çok daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca organik aboneler düzenli gelirin de anahtarıdır.